Detail receptu - použité ingredience a postup přípravy
 Kapustičky s Arame, černuchou a zázvorem
Hodnocení:
Recept č. 1084, Chod: Hlavní jídlo, Autor: monchi, 25.01.2015 (1 hlas)
Ingredience:
kapusta růžičková, mrkev, dýně hokaidó, zázvor, tofu, miso, semínka dýňová, řasa arame
Kapustičky s Arame, černuchou a zázvorem
Postup přípravy / Složení MB talíře:
Na sez.oleji orestovat čtvrtky růžičk.kapustiček, kolečka mrkve, malé kousky dýně, černuchu (černý kmín), řasu Arame (namáčet 5 min.), jemně strouhaný kousek zázvoru, dýň.semínka, sůl. Podlít trochou vody a dusit doměkka. Nakonec vmíchat jáhlový knedlík Sunfood (krájím kolečka, a ta pak rozdělím na osminky), kostičky tofu (zde lahůdkové Sunfood), rýž.miso, citrónovou šťávu.
Poznámky autora:
Hodnocení receptu, odeslání dotazu či komentáře k receptu
Hodnotit recept a přidávat komentáře či dotazy mohou pouze přihlášení uživatelé.
Diskuze k receptu - komentáře a dotazy
leusa, 07.04.2017
Velice zajimava kombinace, dali jsme si se spaldovym kernotem, kvasenym zelím, ředkvičkami a zeleným hraskem a moc jsme si pochutnali :-)
Věcný obsah: info@pani-dyne.cz, Web admin: admin@pani-dyne.cz