Detail receptu - použité ingredience a postup přípravy
 Pokrm z quinoy – Huminta
Hodnocení:
Recept č. 1082, Chod: Svačina, večeře, Autor: monchi, 25.01.2015 (1 hlas)
Ingredience:
quinoa, mrkev, tofu, tahini
Pokrm z quinoy – Huminta
Postup přípravy / Složení MB talíře:
Do uvařené quinoy (zde bílá a červená 1:1) přidáme mrkev a tofu natural (obojí najemno nastrouhané), tahini, mletý anýz a mořskou sůl. Zapék.mísu vytřeme olejem, vysypeme kuk.strouhankou a dáme do ní směs s quinoou. Povrch ještě posypeme trochou strouhanky, pokapeme sez.olejem a pečeme v předehřáté troubě cca 30min. Zde podáváno s duš.petrželí a kedlubnem + salátek z čerstvé mrkve, rukola.
Poznámky autora:
Recept je z obalu quinoy (Country Life), ale je mnou trochu upravený ;-)
Hodnocení receptu, odeslání dotazu či komentáře k receptu
Hodnotit recept a přidávat komentáře či dotazy mohou pouze přihlášení uživatelé.
Diskuze k receptu - komentáře a dotazy
Věcný obsah: info@pani-dyne.cz, Web admin: admin@pani-dyne.cz