Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Hráškovo-kukuřičná kaše pro kojence
Autor: monchi
Datum: 12.07.2014
Chod: Svačina, Večeře
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Hrášek - buď čerstvý vyloupaný z lusků nebo mražený - vaříme ve vodě alespoň 15 min. Pak přimícháme trochu jemné kukuřičné krupice a vaříme ještě cca 10 min., ideálně necháme ještě kaši pár minut pod pokličkou odstát. Nakonec kaši propasírujeme a podáváme.

Hotová kaše má krásnou zelenkavou barvu a je chutnou večeří zejména v teplých letních dnech. Skvěle chutná i kombinace hrášek + mrkev + kuk.krupice + jáhly.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit