Detail receptu - použité ingredience a postup přípravy
 Koláč s čerstvým ovocem a tofu krémem
Hodnocení:
Recept č. 1071, Chod: Dezert, Autor: Paní Dýně, 29.06.2014 (2 hlasy)
Ingredience:
mouka kukuřičná, mouka špaldová, sirup obilný, ovoce čerstvé, tofu
Koláč s čerstvým ovocem a tofu krémem
Postup přípravy / Složení MB talíře:
Korpus: 1 hrnek celozrnné špaldové mouky, 1 hrnek bílé mouky, 1 hrnek hladké kukuřičné mouky, 1 hrnek pšeničného sirupu, 1,5 hrnku vody, 4 lžíce oleje, prášek do pečiva, vanilka. Těsto nalijeme do kulaté formy ve vrstvě max 1cm a upečeme - toto množství je na 2-3 korpusy.
Poznámky autora:
Povaříme čerstvé bílé hedvábné tofu, vodu slijeme a tofu rozmixujeme s javorovým sirupem, kouskem rostlinného másla a troškou citronové šťávy. Rozetřeme na vychladlý korpus a ozdobíme ovocem.
Hodnocení receptu, odeslání dotazu či komentáře k receptu
Hodnotit recept a přidávat komentáře či dotazy mohou pouze přihlášení uživatelé.
Diskuze k receptu - komentáře a dotazy
Kamčítko, 01.07.2014
Vypadá to krásně... a je nutné tam dávat tu bílou mouku? Nedalo by se to nějak nahradit?
Paní Dýně, 16.07.2014
Určutě by to šlo i bez ní, jen s celozrnnou, ale těsto nebude tak jemné a měkké...
alix, 07.01.2015
A pokud bych chtěla udělat těsto s ořechy odebrat mouky tolik jako přidám ořechů nebo jaké máte zkušenosti? A kterou mouku kdyžtak odebrat :) Dlouho hledám nějaké těsto na narozeninový dort, které by bylo trochu nadýchané a hned neodradilo i nezdravě jedící :) Tak doufám, že to bude tohle. Zatím všechny korupsy co jsem zkoušela byly velmi drahé, ale výsledek né tak úplně ideální.
lidanova, 30.05.2015
Velmi rychlý dezert, praktický a vynikající. Olizovali se opravdu všichni, i Ti nároční.
Věcný obsah: info@pani-dyne.cz, Web admin: admin@pani-dyne.cz