Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Koláč s čerstvým ovocem a tofu krémem
Autor: Paní Dýně
Datum: 29.06.2014
Chod: Dezert
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Korpus: 1 hrnek celozrnné špaldové mouky, 1 hrnek bílé mouky, 1 hrnek hladké kukuřičné mouky, 1 hrnek pšeničného sirupu, 1,5 hrnku vody, 4 lžíce oleje, prášek do pečiva, vanilka. Těsto nalijeme do kulaté formy ve vrstvě max 1cm a upečeme - toto množství je na 2-3 korpusy.

Povaříme čerstvé bílé hedvábné tofu, vodu slijeme a tofu rozmixujeme s javorovým sirupem, kouskem rostlinného másla a troškou citronové šťávy. Rozetřeme na vychladlý korpus a ozdobíme ovocem.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

30.05.2015
lidanova
Velmi rychlý dezert, praktický a vynikající. Olizovali se opravdu všichni, i Ti nároční.
07.01.2015
alix
A pokud bych chtěla udělat těsto s ořechy odebrat mouky tolik jako přidám ořechů nebo jaké máte zkušenosti? A kterou mouku kdyžtak odebrat :) Dlouho hledám nějaké těsto na narozeninový dort, které by bylo trochu nadýchané a hned neodradilo i nezdravě jedící :) Tak doufám, že to bude tohle. Zatím všechny korupsy co jsem zkoušela byly velmi drahé, ale výsledek né tak úplně ideální.
16.07.2014
Paní Dýně
Určutě by to šlo i bez ní, jen s celozrnnou, ale těsto nebude tak jemné a měkké...
01.07.2014
Kamčítko
Vypadá to krásně... a je nutné tam dávat tu bílou mouku? Nedalo by se to nějak nahradit?
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit