Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Dýňové hranolky s dýňovo-čočkovou omáčko
Autor: maarket
Datum: 27.09.2013
Chod: Oběd
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Dýňové hranolky promnout s olejem, solí a drceným kmínem - péct na 180°C, občas promíchat. Omáčka: uvařit červenou čočku s dýní na kostky se špetkou drc. římského kmínu a kurkumy. Rozmixovat, přidat shoyu, sójovou smetanu a ještě nechat chvíli prohřát.

Příloha: jáhly s perličkovými krupkami vařené s plátky zázvoru a slunečnicovými semínky. Posypáno vločkami Nori. Pickles: mrkev, daikon, zelí, okurka.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

21.08.2016
wallen
Kaše je vynikající, jako přílohu jsem měla pečené jáhlové placky s dýňovým a slunečnicovým semínkem a kvašenou řepu a moc jsem si pochutnala.
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit