Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Koprová omáčka s fazolí
Autor: d3nnyska
Datum: 03.07.2013
Chod: Oběd
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Ingredience:
brokolice
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Nakrájíme nahrubo dvě cibule a dvě petržele, do kastrolu dáme trochu oleje vložíme suroviny zalijeme horkou vodou a osolíme, dusíme do měkka a pak nechame vychladnout, mezitím dáme vařit bílé fazole s rasou kombu. Rozmixujeme schladlou petržel do hladká a popř. Zredime vyvarem. Dáme na plotnu, osolíme přidáme umeocet zahustime skrobem. Nakonec přidáme nakrájený kopr.

K tomu jahlová kaše, blansirovana brokolice zalitá cesnekovim dippem a zeleninové obloha Inspirovalo knihou Lužné a jídelnou Rosnička.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

05.07.2014
d3nnyska
Dip je z tofunezy, červene papriky, casnek a sul :)
08.09.2013
ajka
Můžu se zeptat na ten česnekový dip? Z čeho je? :-) Jinak myslím, že když si člověk 1x do roka dá rajčátko, tak z toho rozhodně neumře.. Jsou mnohem horší věci (maso, cukr, mléčné výrobky) ;-) Já také rajčata občas jím (a jsou tu i občas recepty se špenátem, to je také stejná skupina jako rajče.. Jednou za čas nevadí. Hlavně, když to nejíš pořád) ;)
14.08.2013
superhrn
Vypadá to dobře. Asi se do toho pustím. Ale co ty rajčata?
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit