Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Omáčka z červené čočky
Autor: d3nnyska
Datum: 07.04.2013
Chod: Oběd
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Nakrájíme na jemno cibuli a osmahneme na tuku se špetkou soli, přidáme červenou čočku loupanou a zalijeme vodou, necháme dusit doměkka až je čočka na kaši a ponorným mixérem rozmixujeme, dáme znova na plotnu a ochutíme umeoctem a saturejkou. Krátce povaříme.

Servírujeme k špaldovým těstovinám posipanými petr. nať., omáčku posypeme uzeným tofu. Zeleninu jsem zvolila salátové okurky: na kolečka, posolit a dát nejméně na 3 hodiny uležet.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

26.09.2013
xoxox
Chutnalo:) Jednoduche a rychle!
22.06.2013
superhrn
Nenapadlo, že takhle jednoduše jde udělat něco výborného z čočky.
03.05.2013
Paní Dýně
A my zase čočku děláme jen na naší milované saturejce :-)))
02.05.2013
matejpet
Výrobný, jednoduchý a rychlý recept. Červenou čočku dělám dost často, ale zatím jsem nezkusila se saturejkou. Výborně se spolu hodí! Dnes k obědu na soba nudlích.
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit