Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Bezlepková buchta s meruňkami
Autor: babida
Datum: 27.02.2013
Chod: Dezert
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Suroviny: 1/2 l sojového mléka, 125 g jáhlové mouky, 375 g kukuřičné hladké mouky, 10 lžic oleje, javorový sirup, prášek do pečiva BIO, vanilka, perníkové koření, rozinky, meruňky
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

14.08.2015
janiule
Buchtu jsem dnes vyzkoušela, místo meruněk broskve, místo javorového sirupu sirup rýžový - dle oka cca 4 lžíce. Broskve výborné :-), těsto bohužel - asi jsem neměla štěstí na mouku. Je hořké. Šla jsem před chvílí mouky ochutnat, na vině bude asi jáhlová :-( (přestože koupena nedávno a se spotřebou za půl roku). Nenapadlo mě ji ochutnat dřívě. Těšila jsem se na klasičtější buchtu než se vede z celého obilí (kuk. krupice či jahel), tož pozor :-). Třeba by bylo lepší namlet mouky na kávomlýnku přímo z jahel, ale nezkoušela jsem.
29.04.2013
zdeni
Zkoušeli jste to někdo s rýžovým sirupem nebo jiným sladidlem, které by konzistencí bylo podobné?
14.04.2013
lenkaaa
Dobrý den, mohu se zeptat, kolik javorového sirupu je potřeba? Bylo by možné zaměnit javorový za agávový? Nebo se pak těsto zdrcne. Díky Lenka
27.02.2013
Paní Dýně
Recept a fotku poslala Eva Z., děkujeme.
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit