Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Aspik - Tofu hřbet
Autor: Šnebi
Datum: 27.02.2013
Chod: Svačina, Večeře
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Kávový šálek dobře uvařené sóji s půl kostkou tofu rozmixujeme na kaši, ochutíme podle své fantazie (sůl, rozmarýn, kurkuma..)Svaříme cca 4 lžicky Agar-agaru v trošce vody (zel.vývaru)a ke konci varu přidáme umixovanou kaši. Do hotového vmícháme oblanšírovanou nebo v páře podušenou zeleninu - zde hrášek, mrkev, celer. Vše nalijeme do srnčího hřbetu a necháme ztuhnout.

Neortodoxní můžou pro zvýraznění chuti přidat sáček sušeného droždí.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit