Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Mrkev s mrkví
Autor: rybka
Datum: 03.11.2012
Chod: Svačina, Večeře
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Mrkev vpravo: nahrubo nastrouhat mrkev. Zahřát olej, na něj 2 stroužky česneku na plátky. Přidat mrkev nahrubo/najemno nastrouhanou, předem uvařenou čočku a sůl. Vsypat semínka a dorestovat.
Mrkev levá, špagetová: škrabkou na brambory udělat z mrkve dlouhé široké špagety /proužky/. Na oleji orestovat se solí, posypat sušenou saturejkou.
Napařit brokolici v trošce vody se špetkou soli.

Vodu z brokolice na pánev, přidat asi lžíci šťávy z pickles /já měla zelí, mrkev. Ale je to myslím jedno/, namixovaná sezamová semínka /popř. tahini/ - tolik, aby voda zhoustla, lžičenku hořčice či něčeho ostřejšího (pro muže) - wasabi, chutney,...a zahustit škrobem/kuzu
Kváskový lívanec.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

13.11.2012
rybka
Neuvěříte, jak je to dobré, dokud nevyzkoušíte! Omáčku nevynechte, zvláště ne muži, stejně tak to chce buď lívanec, nebo chleba, nebo tempuru, nebo...ale chuťově famózní ta obyčejná mrkev je!
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit