Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Vločkové placičky a cizrnovou omáčkou
Autor: anonym
Datum: 03.12.2007
Chod: Oběd
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Obilovina: Vločky opereme a podusíme na orestované cibuli, kterou jsme zalili horkou vodou. Ochutíme shoyu a vmícháme kvašené zelí. Pečeme v troubě jako placičky nebo jako nákyp. Luštěnina: K vařené cizrně přimícháme osmahnutou cibuli, majránku, česnek, umeocet a vše propasírujeme. Zelenina: Blanšírovaný celer a červená řepa, syrový řapíkatý celer, anýz.

Blanšírování viz. Bramborový salát. Vločkové placičky - inspirováno knihou V. Strnadelová, J. Zerzán: Radost ze zdravých dětí
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

18.11.2014
lidanova
Zapečeno jako nákyp, k tomu blanšírovaný květák a petržel a výsledek absolutně vynikající!
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit