Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Velikonoční nádivka - vločková
Autor: babida
Datum: 01.04.2010
Chod: Oběd
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Do mísy dáme propláchnuté ovesné vločky, zbytek kaše (např. ječné krupky + pohanka). Na větším mn. oleje orestujeme velkou cibuli, přidáme robi sekanou a ještě chvíli restujeme. Touto směsí polijeme vločky, rozstrouháme uz. tofu, okořeníme - shoyu, sizo, tekka, saturejka, velká hrst kopřiv. Na závěr lehce vmícháme povařené a umixované lněné semínko. Pečeme ve vymazaném pekáčku cca 1 hod.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit