Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
tofu omáčka
Autor: Dei
Datum: 26.05.2008
Chod: Oběd
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Ingredience:
kapusta
cibule
zelenina divoká
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
na oleji osmažíme cibuli, kapustu, bršlici, bílé tofu, podlijeme banchou a necháme dusit do měkka. ochutíme misem a umeoctem a propasírujeme. sypeme zelenými natěmi a sedmikráskami, přidáme pickles (zelí, mrkev)

knedlíky: ovesné vločky propláchneme horkou vodou, dáme do mísy, posolíme a necháme vystydnout, potom utvoříme knedlíčky a vaříme v horké vodě než vyplavou.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

17.06.2010
komár
Omáčka skvělá,měla jsem ji s kopřivami a daikonem,bez kapusty,mňam!!
12.02.2009
Ciri
Omáčka je na chuť lepší, než vypadá. Měli jsme s naťovou cibulkou místo bršlice a s kroupovými knedlíky, malej si nacpal bříško:o).
07.12.2008
xylda
Omáčka nám moc chutnala, byla bez bršlice a s kroupovými knedlíky.
17.11.2008
hanča
Je moc dobrá, neměla jsem sice kapustu dala jsem čínské zelí +cibulka dochuceno umeoctem. Knedlíky jsem měla špaldové a dala jsem ještě trošku hrubě nastrouhaného tempehu. Dávám hlásek :-)
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit