Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Těstoviny s nishime
Autor: anonym
Datum: 16.01.2008
Chod: Oběd
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Ingredience:
cibule
pórek
dýně hokaidó
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Obilovina: pohankové těstoviny. Luštěnina: omáčka z munga (postup viz.: Pomazánka z červené čočky, Autor: pacisek, 11.01.2008). Jen místo loupané čočky použijeme fazole mungo - nutné předem namočit. Dochutíme umeoctem. Zelenina: Nishime: olej, saturejka, pórek, dýně, daikon.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

12.12.2014
leusa
Výborná kombinace, skvělá mungo kaše a lahodná nishime, dávám hlas :-)
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit