Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Špenát z kopřiv - Velikonoční obídek
Autor: Dei
Datum: 26.03.2008
Chod: Oběd
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Ingredience:
zelenina divoká
cibule
tempeh
polenta hotová
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Kopřivy, bršlici a natě z kedlubny spaříme a na cibulce osmahneme, podlejeme vodou nebo vývarem a necháme dusit, ke konci přidáme česnek a kukuřičnou strouhanku na zahuštění. Osmažený tempeh, vařené fazole s kombu a sojovkou, salát, uvařená polenta se zeleninou (dle role - velikonoční vajíčka)

Pučálka - naklíčený žlutý hrách a mungo osmažené v oleji. Na polentě jsou květy violky vonné (fialka)
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

01.04.2009
Beruška
Špenátk je teď opět aktuální a výborný, použila jsem kopřivy, bršlici a pampelišku a rozmixovala najemno a byl vynikající. Jedlý i pro nemakrouše.
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit