Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Seitan na houbách
Autor: anonym
Datum: 31.01.2009
Chod: Oběd
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Na oleji orestujeme na jemno pokrájenou cibuli s kmínem. Přidáme na nudličky nakrájené čerstvé houby - použila jsem hlívu ústřičnou, osolíme a restujeme dokud houby nepustí šťávu. Pak přidáme na menší kousky nakrájený (domácí) seitan, podlijeme zeleninovým vývarem a dusíme. Nakonec zahustíme závarkem např. z rýžové mouky a vody.

Příloha: Bulgur - na trošce oleje orestujeme cibuli a propláchnutý bulgur, zalijeme horkou vodou a uvaříme. Posypáno gomasiem z tmavého lněného semínka. Zelenina - nishime z brokolice, zelí a mrkve, lisovaný salát z kvašeného zelí a pórku.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

28.04.2010
Mata
Mierne som pozmenila recept podľa toho, čo sme mali doma - takže namiesto hlív šampiony, namiesto seitanu údený tempeh, po dodusení a zahustení múkou som pridala ešte smotanu... Veľmi dobré a veľmi nám chutilo!!
16.05.2009
Vendy
Dneska jsme měli seitan s hlívou k obědu a moc nám chutnalo. Už se těším na čerstvé houby z lesa :-) !
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit