Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
rýžové balíčky
Autor: komár
Datum: 14.03.2010
Chod: Oběd
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Rýžový papír namočíme a zabalíme do něj uvařenou rýži nebo jinou obilovinu - okořeněnou podle chuti(zde s shoyu a majoránkou)a osmažíme.

K tomu cizrnová kaše s celerem,piskles ze zelí a kysaného zelí,ředkvičky,gomasio,pažitka.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

25.03.2010
Plavuň
Díky za tip! Konečně vím, jak na rýžový papír. Nechala jsem se inspirovat volně a do papíru zavinulala směs z uvařených jahel, syrové nastrouhané mrkve + kedlubnu, osmažené cibule a trochy kysaného zelí, okořeněnou sušenými bylinkami. Dala jsem to napařit (jako v receptu 886) a byla příjemně překvapená, že zámotky vzniknou i bez smažení. Budu dále experimentovat s různými náplněmi.
20.03.2010
Vendy
No to určitě Monchi, zejména teď na jaře :-). Když jsme byli na návštěvě u Komára, připravila nám závitky na páře a také byly výborné.
20.03.2010
monchi
Podobné závitky jsem jedla na pobytu u Věrky Chasákové. Do namoč. rýž. papíru zabalila vař. rýži natural smích. se špald. kernotem, závitky dala na vysokou pánev s trochou seznam. oleje, zastříkla shoyu, posypala pórkem a pod pokličkou nechala prohřát (během prohřívání musela určitě přidat na pánev trochu vody). Závitky byly výborné a jak by zajisté Věrka řekla, tato úprava je méně jaterní než klasické smažení... ;-)
20.03.2010
Marek
Super! Fakt jsem si moc pochutnal. S tím zelím to výborne ;-)
20.03.2010
Vendy
Teda Komáre toto byla opravdu dobrota ! Dobrý nápad s těmi rýžovými balíčky...Markovi to připomínalo jitrnici .-). Dělala jsem je taky s cizrnovou kaší, přidala jsem ještě lehce dušené špičaté zelí a lisovaný salát. Takže dávám hlas a recept si hned řadím mezi oblíbené :-).
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit