Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Pudink z amasaké
Autor: anonym
Datum: 03.04.2008
Chod: Dezert
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Připravené amasaké přelijeme přes cedník a ještě to pořádně vymačkáme, abychom se zbavili slupek a získali sladké obilné mléko. Z mléka připravíme klasicky pudink - buď koupený nebo dáme pouze kukuřičný škrob (na 0,5l mléka asi 4 lžíce škrobu). Pudink z tohoto mléka již není nutné ničím přislazovat. Nalijeme do pohárů, kde prokládáme např. jáhlovými pukanci a karobovými pecičkami bez cukru.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

06.04.2008
babida
Je to velice lákavé, jak z prvotřídní cukrárny. Hned bych si jej dala!!
03.04.2008
aknela75
Ten vypadá fakt úžasně!!! Mňam, sbíhají se mi sliny.
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit