Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Podzimní trikolóra na talíři
Autor: anonym
Datum: 05.10.2008
Chod: Oběd
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Mangold s batátem: na oleji orestujeme cibuli, kusy batátu a stonky mangoldu, podlijeme, ochutíme umeoctem, přidáme houby shiitake uvařené v zeleninovém vývaru a dusíme. Ke konci přidáme pokrájené mangoldové listy a dodusíme. Fazolový guláš: Orestovaná cibule, tuřín, černý kořen, vařené fazole - podusit, zahustit, okořenit, ke konci přidáme červenou papriku. Plus těstoviny a kvašené okurky.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

05.12.2008
pinzetka
Toto jidlo chutna cele moji rodine a varim ho minimalne co 14 dni.
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit