Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Pečený dezert z amasaké
Autor: anonym
Datum: 30.04.2008
Chod: Dezert
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Ingredience:
jablka
ovoce čerstvé
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Amasaké zahustíme nějakou instantní obilnou kaší nebo mletými oříšky a rozetřeme ho do vymazané a vysypané zapékací misky. Na povrch naklademe např. plátky jablek, které posypeme pár zrníčky soli a skořicí. Zapékáme v troubě dokud se amasaké neoddělí od okrajů.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

24.08.2008
lety
Naskládala jsem nahoru švestky a myslím, že to byl můj zatím nejlepší koláč. Jen dám příště ještě méně těsta a ještě více švestek.
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit