Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Pecene zeleninove zavitky
Autor: lulu
Datum: 15.11.2012
Chod: Svačina, Večeře
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Ingredience:
cibule
zelí hlávkové
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Podusime si zeleninovou smes (kazdy podle chuti) - my meli na sirky nakrajenou mrkev, na nudlicky zeli, cibuli, spetka soli a houby shiitake - a pridame 8 min namocene ryzove nudle (ty tenounke do polevky). Smes balime do navlhcenych ryzovych papiru a klademe na pecici papir na plech. Postrikame/potreme olejem a peceme pri 200-220 stupnich cca 20 min.

Manzel si k tomu chtel udelat nejaky dip, tak jsem povarila shoyu a zel vyvar (cca 1:1 spise bylo vice vyvaru), pridala lzicku sladu a lzicku ryzoveho octa. Musim uznat, ze to bylo fakt dobre, i kdyz na me moc slane :-)
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

10.11.2014
marite
upečeno a okamžitě snězeno, naprosto geniální, taky jsem dělala dip z shoyu, wasabi a zázvoru a super :) díky moc za tento recept
07.10.2014
anetqua
Bylo to naprosto výborný, akorát jsem to měla takový měkký, nebylo to křupavý - nevíte proč? Normálně jsem pekla na 200 - 220 stup...
13.02.2014
sylvacek
Naprosto geniální, naděje, že by zbylo něco na zítra na cesty, se ukázala být marná. Možná udělám druhou várku.
20.01.2014
lucernicka
Vynikající, dělala jsem dnes poprvé a je to děsně jednoduché a děsné dobré. Děkuji za recept!
06.04.2013
monchi
Pikantní dip jsem vytvořila jednodušše: shoyu, wasabi pasta, malinko šťávy/nálevu ze zázvor-pickles. Ňam ;-)
13.03.2013
kornelinka
výborné,moc jsem si pochutnala
27.02.2013
Šnebi
Zeleninu jsme použila co dům dal a je to moc dobré teplé i studené.
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit