Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Natto v kopřivách
Autor: komár
Datum: 17.06.2010
Chod: Oběd
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Ingredience:
natto
cibule
zelenina divoká
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Obilovina:Kroupy s lotosovým semínkem
Bílkovina:Šalotku jsem kátce podusila na vodě(může být klidně i na oleji),pak jsem přidala mladé lístky kopřiv,podlila zel.vývarem a nechala prohřát a zahustila jsem arrowrootem.Nakonec přišlo na řadu natto,shoyu. Na talíři jsem zasypáno medvědím česnekem.

Pickles:houby shiitake,daikon,kombu a zázvor přelité shoyu,asi dva dny odleželé.Zázvor samozřejmě nejíst....
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit