Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Hrachová kaše s kopřivami
Autor: anonym
Datum: 07.04.2009
Chod: Oběd
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Hrách namočíme, pak v nové vodě uvaříme doměkka a propasírujeme. Hrách byl dost řídký, tak jsem ho smíchala s kuskusem a povařila, klasicky ochutila shoyu, česnekem a majoránkou a nakonec vmíchala nahrubo pokrájené kopřivy. Ozdobené jedlými květy podbělu.

Kaši jsme měli se špaldou, napařovanou brokolicí, řasou nori fritovanou v těstíčku z cz mouky a sezamu a na oleji orestovanou cibulí. Pickles: ředkev, mrkev
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit