Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Guláš z tempehu
Autor: Vendy
Datum: 26.03.2009
Chod: Oběd
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Ingredience:
tempeh
cibule
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Tempeh natural nakrájet na kostičky, zalít vodou a 20 minut povařit s bobkovým listem, na závěr přidat 1 lžíci umeocta. 2 velké cibule nakrájet, orestovat (může se přidat lžička ml. papriky) a přidat k tempehu. Guláš zahustit arowrootem nebo kuk.škrobem

Z časových důvodů jsem tentokrát ke guláši dělala těstovinu, ale více mi chutná s jáhlovým knedlíkem nebo rýží. Doplněno salátem z čínského zelí, mrkve a kys. zelí.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit