Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
kapustovo-jáhlové placky s petrželkou
Autor: veerees
Datum: 18.08.2011
Chod: Svačina, Večeře
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Ingredience:
kapusta
cibule
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Kapustu jsem podusila v troše vody, přidala jemně nakrájenou cibuli, pak zbytek jahel z ranní kaše, sůl, koření (dobromysl, česnek) a zelenou petrželku, nakonec zahustila namočenými vločkami, upekla bez tuku v troubě a hotové pokapala shoyu v rozprašovači.

příloha: kondiment z pečené petržele(viz Lužná: Nedělní vaření), řepa vařená ve vodě s jablečným koncentrátem a pickles z daikonu
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

03.06.2017
monchi
Zahustila jsem moukou z červené čočky a pro jistotu jsem přidala ještě jedno domácí vajíčko. Okořenila jsem čerstvou saturejkou a kurkumou. Pekla jsem je na lívanečníku s trochou oleje. Celá rodinka si moc pochutnala :-)
26.05.2016
Paní Dýně
Samozřejmě je můžete jíst i později, je to ideální na svačinu nebo když se někam jede na výlet. Uchovala bych je v lednici. Když občas sníte zeleninu, která není čerstvá, tak se vám rozhodně nic nestane, můžete to dohnat čerstvou nebo čerstvě vařenou zeleninkou. Přece není reálné, abyste si x krát denně vařila čerstvé jídlo, když chcete normálně žít, chodit do práce apod.
05.05.2016
sona
Lze obilne placky konzumovat i po vychladnuti, kdyz obsahuji zeleninu? Doporucejete uchovavat placky v lecnicce nebo to neni nutne? Dekuji
23.02.2015
zelvicka.
výborné, jedla celá rodina a to je co říct, přidala jsem kukuřičnou strouhanku a pekla na koláčové formě
10.08.2013
akdarmu
placky moc dobré,jedl i můj syn masožravec :-)
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit