Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Velikonoční beránek
Autor: marketa
Datum: 26.04.2011
Chod: Dezert
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Cca 2dcl jáhel jsem uvařila v 1l rýžového mléka se špetkou soli, spařenými rozinkami, meruňkami a švestkami, vlašskými ořechy a troškou jablečného koncentrátu přibližně 35 min. Před koncem varu jsem přidala ve studené vodě rozpuštěný agar, aby se beránek pěkně zpevnil. Těsto jsem nandala do formy a když vychladlo a ztuhlo, stačilo už jen beránka dozdobit :-)
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit