Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Dezert z polenty s karobovou polevou
Autor: pacisek
Datum: 13.09.2009
Chod: Dezert
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Ingredience:
ovoce sušené
polenta
karob/kakao
kokos
škrob kukuřičný
slad obilný
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Uvaříme polentu se sušenými švestkami a nacpeme do misek nebo formiček. Vychladlé polejeme carobovou čokoládou s kokosem. Na talíři doplněno kouskem burizonky.

Na polevu zahřejeme olej, na kterém zapěníme sladěnku, vlijeme karob nebo kakao rozpuštěné v horké vodě a škrob rozpuštěný ve studené vodě. Převaříme a vmícháme např. kokos (nemusí být).

Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit