Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
slaná semínka
Autor: Rege
Datum: 15.06.2008
Chod: Svačina, Večeře
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Propláchnutá semínka slunečnicová, dýňová nebo i mandle (loupamé i neloupané) dáme na plech na pečicí papír, zastříkneme sojovou omáčkou a dáme péct do středně teplé trouby. Spíš jen tak prosušujeme. Během pečení promícháváme a ještě aslepoň dvakrát postříkáme sojovou omáškou.

Recept Dagmar Lužné z Makrobiotického nedělního vaření
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

03.05.2009
monchi
Já osobně neloupu, tj. jím i se slupkou, pouze mandle v BIO kvalitě. Ty ostatní raději loupu...
03.05.2009
e.luci
Nevíte jak je to s těmi slupky? díky.
25.12.2008
rady
Také nám moc chutnaly a ihned zmizely ze stolu. Jen jsem se chtěla zeptat, jak je to s těmi neloupanými mandlemi. Domnívala jsem se, že by se měly oloupat, protože slupky jsou toxické. Díky za odpověď.
10.09.2008
Vendy
Výborné, udělala jsem je na oslavě dceřiných narozenin a měly velký úspěch. Dávám hlas :-)
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit