Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
lisovaný salátek se zálivkou
Autor: Dei
Datum: 26.05.2008
Chod: Svačina, Večeře
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
zeleninu (ledový salát, římský salát, mrkev) natrháme, nakrájíme na menší kousky, zalijeme zálivkou, zakryjeme talířkem a zatížíme alespon na 2 hodiny. Poté podáváme. pokud necháme zatížené dva dny máme úžasné pickles :)

zálivka: v malé skleničce s víčkem rozmícháme všechny ingredience (lžíce mirinu, lžíce rýžového octa, lžíce citrónové šťávy, lžička hořčice) a nalijeme na salát.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

19.08.2009
komár
křehký a příjemně osvěžující:-)
07.10.2008
anonym
Obvykle dělávám ze strouhané mrkve a něčeho k tomu. Zálivku dělám z jablečného octa a umeocta a ještě přidám trochu láku z nějakého pickles co mám v lednici. Jak píše Dei, vyplatí se toho udělat víc a máme vynikající pickles.
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit