Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Bulgur s lotosem a žampióny
Autor: Jani
Datum: 24.03.2008
Chod: Oběd
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Cibulku spražíme na troše sezamového oleje, přidáme na kousky nakrájený lotosový kořen a na mírném ohni osmažíme. Na závěr přidáme žampióny nakrájené na plátky a směs podusíme. Když žampióny pustí šťávu, přimícháme vařený bulgur a dochutíme sojovou omáčkou. Podáváme s pickles.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

02.04.2010
Merlinit
Opravdu příjemné ozvláštnění jídelníčku.
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit