Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Chuťovky s tofu pomazánkou
Autor: anonym
Datum: 02.01.2008
Chod: Svačina, Večeře
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Bílé tofu povaříme v osolené vodě a ještě horhé ho rozmixujeme dohladka s cibulkou orestovanou na větším množství tuku. Dochutíme shoyu a dále upravujeme dle libosti. Chutí připomíná tvarohovou pomazánku.

Udělala jsem dvě varianty: křenovou (přidán nastrouhaný křen) ozdobenou ořechem a druhá byla humrová (přimícháme mrkev a celer nadrobno nastrouhaný a zakápnutý citronovou šťávou) ozdobená pickles a petrželkou
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

16.04.2012
Kotulka
Výborná pomazánka, chutnala i zapřísáhlým nemakrobiotikům :)
14.10.2010
Lunitare
Jak dlouho jej mám povařit a mixuji ho i s vodou, ve které se vařilo (a kolik té vody) nebo bez ?
01.05.2009
anonym
Jde to i ponorným mixérem, ale je lepší výkonný stolní mixér se skleněnou nádobou :-)
30.04.2009
e.luci
Mixujete to ponornym mixerem nebo metlama (jako na slehacku mixer)? Vypada to fantasticky a jednoduse, chci to o vikendu zkusit.
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit