Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Miso polévka
Autor: anonym
Datum: 27.11.2007
Chod: Polévka
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Houbičky shitake (jedna na osobu) předem namočíme a dáme je vařit. Měkké houbičky pokrájíme. Na tuku orestujeme tofu, přidáme horký vývar, shitake, cibuli, mrkev a wakame a povaříme doměkka. Na závěr polévku dochutíme misem rozmíchaným v troše horké polévky a již nevaříme. Do hotové polévky přidáme najemno pokrájený pórek.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

22.11.2016
dasak
Já dávám houbičky do hrníčku do studené vody přes noc.
15.10.2016
sarah
pěkný den na jak dlouho se nakladaji houby shitake ? do teple nebo studene?
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit