Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Jáhlové noky s česnekovou omáčkou
Autor: wallen
Datum: 02.11.2016
Chod: Oběd
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Smícháme povařené tofu, jáhly a batáty (vaříme spolu asi 30 min.) a pomixujeme. Dohustíme pohankovou moukou, přidáme trochu kukuříčného nebo kuzu škrobu a mišutku (až je těsto spíš tužší). Noky vaříme v osolené vodě dokud nevyplavou.

Na omáčku orestujeme cibuli se solí, přidáme petržel na kousky a stonek brokolice. Zalijeme horkým vývarem, přidáme kostku tofu a vaříme doměkka. Vmícháme kokos. krém a rozmixujeme. Ochutíme umeoctem a rozmačkaným česnekem. Zahustíme instantní rýžovou moukou. Podáváme s pečeným seitanem (česnek, tamari) a s kvaš. zeleninou (v našem případě červené zelí s cibulí).
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit