Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Ovocná bublanina
Autor: Paní Dýně
Datum: 14.06.2016
Chod: Dezert
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Nejrychlejší a nejchutněší buchta, co děláme :-) Smícháme po 1 hrnku kokosu, kukuřičné mouky, cz. špaldové mouky a bílé polohrubé mouky, 1 prášek do pečiva, zhruba hrnek pšeničného sirupu a menší hrnek oleje. Přiléváme tolik vody, až máme konzistenci třeného těsta (jako kaše) a důkladně promícháme. Vlijeme na plech, poklademe ovocem, upečeme. Lze upéct samotné jako korpus na ovocný koláč a agarem.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

04.09.2017
ajkat
směs byla z rýžové, kukuřičné a špaldové mouky, která nádherně vyběhla spolu s vypeckovanými mirabelkami ;o)) Super rychlý koláč.
24.07.2017
gastrokuchyne
Chválime, vyskúšali sme, ako od babičky :) tým https://gastrokuchyne.sk
19.06.2017
vrtulenka
Výborné těsto...vždy když nevím co upéct, tato rychlovka je chutná a vždy vyjde skvěle :)
07.10.2016
Kamča
A jaké byly použity mouky v případě kukuřičné a špaldové mouky?
29.06.2016
leusa
Tak jsem zkoušela bezlepkovou variantu místo spaldove a psenicné mouky rýžovou a přidala zbytek sojadé bileho jogurtu, jinak vše dle receptu. Těsto bylo trochu sušší, takže asi málo vody. Ale jináč tuze povedená buchta. Určitě u nás není naposledy ;-)
29.06.2016
Paní Dýně
Zhruba 30-40 minut, 180°C.
27.06.2016
anonym
Ako dlho sa to ma piect a pri akej teplote?vdaka
25.06.2016
Paní Dýně
Slad by jednak způsobil řídnutí těsta, těsto by ztmavnulo a byl by na chuti hodně znát. Sirup pšeničný, rýžový, kukuřičný je v pohodě, s těmi těsto neřídne.
24.06.2016
kaca
Děkuju :) potvrzuju s datlovým je to výborné! většinou používám rýžový, ale myslím že v kombinaci s kuk.moukou by to mohlo zřídnout. Slad asi taky nebude to pravé - je těžký a kdyžtak by ho asi chtělo předem povařit..
20.06.2016
Paní Dýně
kaca: určitě osladit můžete i datlovým sirupem
17.06.2016
janiule
Myslím, že s datlovým sirupem bude bublanina tmavá a i chuťově trochu posunutá :-), používám většinou rýžový sirup, když ne slad. Já spíš uvažuji o záměně pšeničné bílé za rýžovou nebo alespoň ječnou? ...možná to risknu :-)
17.06.2016
teja
Včera večer jsem hned vyzkoušela, moc díky za recept. Je to jednoduché rychlé a skvělé. Do těsta jsem navíc přidala trochu namletých ořechů a citronovou kůru. Jinak protože nemám malý pekáček, pekla jsem v dortové formě formě o průměru 21 cm, tak jsem to dělala celkem dlouho a bublanina je moc vysoká. Ale i přes to je moc dobrá. :)
16.06.2016
kaca
dalo by se i s datlovým sirupem?
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit