Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Pokrm z quinoy – Huminta
Autor: monchi
Datum: 25.01.2015
Chod: Svačina, Večeře
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Do uvařené quinoy (zde bílá a červená 1:1) přidáme mrkev a tofu natural (obojí najemno nastrouhané), tahini, mletý anýz a mořskou sůl. Zapék.mísu vytřeme olejem, vysypeme kuk.strouhankou a dáme do ní směs s quinoou. Povrch ještě posypeme trochou strouhanky, pokapeme sez.olejem a pečeme v předehřáté troubě cca 30min. Zde podáváno s duš.petrželí a kedlubnem + salátek z čerstvé mrkve, rukola.

Recept je z obalu quinoy (Country Life), ale je mnou trochu upravený ;-)
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit