Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Cizrna s mangoldem, mrkví a tofu
Autor: monchi
Datum: 25.01.2015
Chod: Oběd
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Na sezam.oleji orestujeme pokrájený mangold, strouhanou mrkev, špetku soli, přilijeme trochu shoyu a šťávu ze zázvoru a pod pokličkou krátce podusíme. Nakonec přimícháme strouhané tofu natural a předvařenou cizrnu, zakápneme citrón. šťávou a podáváme.

Cizrnu ráda vařím s kmínem, který se k ní náramně hodí.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit