Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Azuki a nattem a mrkví
Autor: zivavoda
Datum: 03.02.2017
Chod: Oběd
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Ingredience:
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Na oleji osmažíme cibuli, přidáme nakrájenou mrkev, lehce osmažíme a podlijeme zeleninovým vývarem, krátce podusíme. Přidáme předem uvařené fazole a prohřejeme. Nakonec vmícháme lžíci natta a ještě krátce prohřejeme. Ochutíme kapkou shoyu a umeocta.

Na talíři se směsí rýže a ječných krup s nori vločkami, napařeným kadeřávkem a lisovaným salátem ze zelného pickles a daikonu, sezamové gomasio.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit