Paní Dýně

Kvašák 1l - nádoba na výrobu pickles
Cena s DPH 440 Kč
Skladem 0 ks
KOUPIT
Sdílet

Keramický kvašák na domácí výrobu pickles. Víčkem je prostrčena tyčka z tvrdého dřeva, která ústí do těžítka, a to tlačí na zeleninu. Potřebného tlaku docílíme zaháknutím gumičky do drážky tyčky. Ruční výroba v ČR. Obrázek je ilustrační, výrobce dodává různé dekory. Obsah: 1 litr.
Komentáře k produktu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

01.11.2018
Paní Dýně
Brzda: podívám se do skladu a napíšu Vám e-mail
01.11.2018
brzda
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli by šla dokoupit jen poklička na stlačování zeleniny a kolik by stála.
12.12.2014
Paní Dýně
Kvašáky máme již několik týdnů objednané a záleží jen na výrobci, kdy nám je bude schopen dodat. Pár náhradních součástí mám, napište mi přes e-mail, domluvíme se.
10.12.2014
teqpet
Dobry den, kdy budou znovu kvasaky dostupne? Chtela bych jeden (komplet) koupit. A dale, je mozne koupit i nahradni soucasti? Pri stehovani se mi vsechny soucasti krome samotneho soudku ztratily.
07.02.2014
Paní Dýně
Kvašáky budou opět na skladě v průběbu března.
26.11.2013
Paní Dýně
Mám tu pár náhradních tyček ke kvašáku, napište mi e-mail, domluvíme se.
25.11.2013
marketawb
Rada bych se zeptala, kde mohu sehnat tycku. Tez mam za sebou neuspesny pokus a rada bych pro jistotu tycku novou.
27.09.2011
zuzki
Mne sa v minulosti tiež robila plieseň. Teraz vždy, keď idem urobiť nové pickles, drevenú tyčku aj ťažítko prevarím vo vode s pridaním umeoctu. Pickles sa mi už nekazí.
19.09.2011
Arieska
Mne se osobně nepovedlo. Snažila jsem se o kysané zelí a po 4 dnech jsem našla na dřevěné tyčce plíseň :-( Nějak jsem to nepochopila. 1 kg zelí, 2 dkg soli, kmín čisté ruce, čistý kvašák.
08.05.2010
ro.le
Stručný postup přípravy pickles (kvašené zeleniny): zeleninu nastrouháme a smícháme se solí, popř. s kořením, nandáme do kvašáku a pomocí těžítka a gumičky stlačíme. Necháme pár dní kvasit v teple a můžeme konzumovat. Hotové pickles uchováváme v lednici.